46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

A.Bartaševičs "Lai Latvijas prezidentūras laikā gūtu rezultātus, daudz jāstrādā"

Фото: Diena
Ceturtdien, 8. janvārī Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs apmeklēja svinīgu pasākumu, ar kuru tika atklāta Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības Padomē, vēsta informācija pašvaldības portālā.
Zināms, ka no 1. janvāra sākas Latvijas prezidentūra ES Padomē, kura turpināsies līdz 30. jūnijam. „Latvijai tā ir pirmā prezidentūra un mēs raugāmies uz to ar cerību un optimismu, tomēr rezultātus mēs redzēsim tikai ar laiku,” uzskata A.Bartaševičs. „No citu valstu pieredzes ir redzams, ka prezidentūras laikā valsts var daudz iegūt, bet ar nosacījumu, ka šajā procesā būs ieguldīts milzu darbs.”

Rēzeknes domes priekšsēdētājs minēja arī Junkera plānu jeb Investīciju plānu Eiropai, kas paredz, ka ES ekonomikai līdz 2018.gadam tiks piesaistītas investīcijas vismaz 315 miljardu eiro apmērā. „Latvija ir iesniegusi projektus par summu vairāk kā 10 miljardi eiro, tā ir liela atbildība, es teiktu pat izaicinājums. Lai šī nauda tiktu apgūta, jau šodien ir jāpieliek visas pūles nepieciešamo instrumentu sagatavošanai, savādāk mūsu valsts var palikt pie sasistas siles. Prezidentūras laikā Latvijai ir priekšrocības Junkera plāna realizēšanā, toties nedrīkst aizmirst, ka no mūsu paveiktā darba būs atkarīgi kopējie panākumi,” teica Bartaševičs.
 
lat.46.lv
 

Комментарии (0-1/1)
vita 13.01.2015 21:19
Es ceru, ka Rēzekne arī kaut ko iegūs no tiem 10 miljardiem. Darba vietas mums vajag. Bet ja Junkers melo un Eiropa sabrūk, ko tad...
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"